De kracht van Ambacht

Aardbeien Speciaal Vlaai

Deze vlaai is opgebouwd uit een koekjesbodem met heerlijke aardbeien bavaroise en royaal belegd met verse aardbeien. Deze vlaai is afgewerkt met melkchocolade schaafsel en een gelei voor de glans en de bescherming van de aardbeien. (Seizoen)

Onze Limburgse Vlaaien

Bekroond als derde bij de Limburgse vlaaien keuring, als eerste Brabantse bakker die dit presteert. Een ware prestatie aangezien er meer dan 50 bakkerijen uit het Limburgse streden om de beste vlaai. Een mooie vlaai met een dun, maar heerlijk deeg en een mooie volle vulling. Deze vlaaien zijn te verkrijgen in appel, abrikozen, kersen, pruimen, kruimel, en natuurlijk rijstevlaai. Als u wilt trakteren en uw gasten “echt” blij wilt maken mogen deze vlaaien niet ontbreken.
Tip: zorg dat de vlaaien op kamertemperatuur zijn alvorens u ze gaat aansnijden en eten. Op kamertemperatuur wordt de smaak alleen maar beter.

Onze Krentenbollen

Botermalse goudbruine krentenbollen met een vleugje vruchtensmaak en een heerlijke vulling van krenten en rozijnen. Na jaren experimenteren met de juiste receptuur en de juiste manier van wellen van onze rozijnen en krenten zijn wij tot deze topper gekomen. Ze zijn met 6 stuks verpakt, dus aan een zakje zult u waarschijnlijk niet genoeg hebben. Deze horen bij elk ontbijt of lunch  als middelpunt op de tafel te liggen.

Onze Worstenbroodjes

Al jaren een topper, maar zeker de laatste drie jaar verbeterd en verbeterd. Dit is de specialiteit van ons huis wat U geproefd moet hebben. Een heerlijk dun deeg met geweldig gehakt samengesteld met onze eigen keurslager.
Tip: verwarm uw oven voor op 180 ºC, maak de worstenbroodjes licht nat en doe ze dan voor ongeveer 8 à10 minuten in de oven. Heerlijk smullen maar.

Onze Zachte Broodjes

Een goudbruin puntje of bolletje, het maakt niet uit. Ze zijn met liefde en passie voor u gemaakt. Ze worden bij ons nog echt gebakken in een vloeroven, dit zorgt dat de zijkanten nog mooi wit en dat ze van boven goudbruin zijn. Hierdoor krijg je een super mals broodje wat dagenlang ook super vers blijft. Het heeft door deze manier van bakken en de juiste receptuur ook een heerlijke smaak en een fijn aroma. Als u deze geproefd heeft wilt u nooit geen andere broodjes meer.

Ons Beste Brood

Een topper in ons assortiment: een luchtig supermals brood met heel veel zaden en pitten in verwerkt. Het Beste Brood bevat meer langzaam verteerbare koolhydraten dan normaal volkorenbrood. Het geeft hierdoor langdurige energie en uithoudingsvermogen. Hierdoor krijg je dus veel minder snel opnieuw een hongergevoel. Het Beste brood bevat zonnebloempitten, pompoenpitten, lijnzaad, havervlokken, roggebloem, en zuurdesem. Dit brood is Lactose vrij. Gezond lekker en mag niet in uw broodtrommel ontbreken.

Ons BoerenTrots

Onze boerentrots is een specialiteit van onze eigen bakkers. Het is een supermals brood met extra veel roggebloem erin wat zorgt voor een mooie malsheid en een echte broodsmaak. Er zitten ook veel pompoenpitten en zonnebloempitten in. Roggebloem geeft altijd een bijzondere smaak aan brood en wordt daarom veel gebruikt in Frankrijk, Zwitserland en Duitsland. Ook hier kunnen wij van zeggen, kom het eens proeven en ervaar hoe echt brood smaakt.

“We do it with Passion or Not at All”

Bakkerij de Bakkertjes

Lepelstraat 11
5845 BK Sint anthonis

volg op ook op

Bestel nu via

Tel: 0485 3813 27
WhatsApp: 06 198 11 091 Online Bestellen

Openingstijden

Maandag:   7:30 – 18:00 uur
Dinsdag:    7:30 – 12:30 uur
Woensdag:  7:30 – 18:00 uur
Donderdag: 7:30 – 18:00 uur
Vrijdag:     7:30 – 18:00 uur
Zaterdag:   7:30 – 16:00 uur

Lepelstraat 11
5845 BK Sint anthonis

Bestel nu via

Tel: 0485 3813 27
WhatsApp: 06 198 11 091 Online Bestellen

Maandag:   7:30 – 18:00 uur
Dinsdag:    7:30 – 12:30 uur
Woensdag:  7:30 – 18:00 uur
Donderdag: 7:30 – 18:00 uur
Vrijdag:     7:30 – 18:00 uur
Zaterdag:   7:30 – 16:00 uur

volg op ook op

error: Copyright©BakkerijdeBakkertjes